es-ESca-ESen-GBfr-FRde-DE
Clientes: Login
Aquesta web utilitza cookies. Pots veure la nostra política de cookies aquí: Privacy Statement. Si continues navegant estàs acceptànt.

Història


L´empresa es va fundar l´any 1936 amb el nom de TINTORERIES VILARÓ, al principi dedicant-se al servei de tintoreries, arribant a tenir més de 50 sucursals a la provincia de Barcelona.. pdf tarikhema


En els anys 50, es va industrialitzar l´empresa en comprar la primera màquina de prisat, i iniciant-se en la manufactura industrial de teixits, a partir d´aquest moment i gràcies a les millores que es van anar implantant, vam arribar a consolidar la marca Vilaró i Vilaró Munt que representa la nostra empresa Acolchados Ind. Del Vallés SA.

Als anys 60’s es van incorporar les màquines de encoixinat amb fil, i els 80’s es va ampliar amb les seccions de gofrat i encoixinat per ultrassò, en la década dels 90’s es va comercialitzar la fabricació de diferents tipus de buata.

Ara per ara, a Acolchados Ind. Del Vallés SA fem manufactura o fabriquem:

  • Buata

  • Gofrats

  • Encoixinats per ultrassò

  • Encoixinats fil

  • Plisats, arrugats

  • Laminats

Valors

Els valors de la nostra empresa són els mateixos des de la seva fundació: donar un servei de qualitat i un tracte professional.
Aportem solucions i acabats que donin un valor afegit al producte.
Ens Ajustem a les necesitats dels nostres clients. Aquests valors són els que ens han permès romandre i evolucionar en el mercat durant tants anys amb èxit.